Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Costa Del Sol Spania

Prezentare Costa Del Sol Spania

Costa del Sol este regiunea sudică din Spania, reperul turistic cel mai cunoscut fiind Andaluzia, mai exact, teritoriul cuprins între aceasta din urmă și Malaga. Marbella, Torremolinos, Fuengirola sunt poate cele mai cuoscute nume din apropiere de Malaga. O vacanță în această zonă îți va îmbogăți cunoștințele tale istorice și reperele culturale, pe lângă relaxarea pe care ți-o va aduce o vacanță la plajă în Costa del Sol....

Citeste mai mult

Prezentare Costa Del Sol Spania


Rezervă o vacanță la plajă în Costa del Sol, Spania. Malaga este principalul oraș din frumoasa regiune sudică din Spania. Costa del Sol este regiunea sudică din Spania, reperul turistic cel mai cunoscut fiind Andaluzia, mai exact, teritoriul cuprins între aceasta din urmă și Malaga. Marbella, Torremolinos, Fuengirola sunt poate cele mai cuoscute nume din apropiere de Malaga. O vacanță în această zonă îți va îmbogăți cunoștințele tale istorice și reperele culturale, pe lângă relaxarea pe care ți-o va aduce o vacanță la plajă în Costa del Sol.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

Costa Del Sol, Spania

7 nopti cazare la Hotel 4 cu PENSIUNE COMPLETA BONUS La masa apa si vin Tur de oras Malaga Transfer Aeroport Hotel Aeroport Un bagaj de cala 32kg pentru fiecare persoana BONUS Asistenta turistica in limba romana Conditii de inscriere . . .

Costa Del Sol, Spania

7 nopti cazare la Hotel 4 cu PENSIUNE COMPLETA BONUS La masa apa si vin Tur de oras Malaga Transfer Aeroport Hotel Aeroport Un bagaj de cala 23kg pentru fiecare persoana BONUS Asistenta turistica in limba romana Conditii de inscri . . .