Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Obținând numele său dintr-o Zeita generoasă dătătoare de viață, Zeița Bodrum este o regină tentantă situată de la un deal verde până la o mare albastră. Amintiri de neuitat în acest paradis al păcii și bucuriei.

Plaja lungă de întindere, apele răcoroase și iarba moale sunt așezate la picioarele voastre. Situat pe malul mării, valurile vă șoaptă melodiile în urechi, în timp ce ochii visează în viziunea spectaculoasă. Zeita Bodrum este adresa nopților pasionate, gusturi, muzică, distracție, pace și bucurie. Este la dispoziția voastră cu toată ospitalitatea și fața zâmbitoare din inimă.

Cu 374 de camere cu vedere la facilitatea, marea și natura, capacitatea de 1200 de paturi pe o suprafață totală de 30.000 m², restaurante cu diverse concepte pe care le puteți experimenta gusturile speciale ale bucătăriilor turcești și ale lumii, baruri care oferă tot felul de băuturi și distracție nelimitată, zeci de activități pentru orice fel de plăcere, un masaj spa special, care îndepărtează toate viețile de la tine, programe de îngrijire a pielii și corpului, locuri de joacă speciale pentru oaspeți mici și multe alte servicii. vis de vacanță dincolo de imaginația lor.

Situat la 4 km de centrul orașului Bodrum și la doar 2 km de strada Gumbet Bars, Zeita Bodrum, una dintre cele mai confortabile și moderne facilități din Turcia, își întâmpină oaspeții cu înțelegerea serviciilor de înaltă calitate și profesionale. Cu conceptul său ultra-incluziv, Zeita Bodrum, a cărei reputație internațională crește anual, oferă tot felul de facilități pentru divertismentul și confortul frecvențelor sale.

Vă invităm să vă bucurați de paradisul adevărat, cu toată frumusețea lui, să vă distrați să vă satisfaceți cu cei dragi, să vă odihniți liniștit și să vă ușurați prin eliminarea încărcăturii vieții.

@http://www.goddessofbodrum.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant a la carte, restaurant cu specific (pescaresc, chinezesc, turcesc, Italian), baruri, sala de jocuri, billiard, dartz, masaj, baie turceasca, sauna, salon de infrumusetare, sala TV, babysitting, magazine, miniclub, spatiu de joaca pentru copii, piscina interioara, piscina exterioara, piscina pentru copii, Jacuzzi, miniclub pentru copii.

Locatie