Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA HOTEL


Descriere

Acest hotel are vedere la portul de agrement din orașul Bodrum. Oferă unități de cazare cu balcon francez şi vedere la o grădină retrasă, dotată cu piscină.

Camerele și suitele Hotelului Marina Vista sunt decorate modern, având pardosealp din dale, aer condiționat și TV LCD montat pe perete.

Piscina Hotelului Marina Vista are în jur scaune şi șezlonguri amplasate la umbră. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa, care oferă tratamente corporale şi include o saună și o baie de aburi. De asemenea, proprietatea include o sală de gimnastică. În plus, hotelul pune la dispoziție săli de conferințe și facilități de banchet.

Restaurantul Marina Vista oferă o gamă largă de preparate à la carte. Barul de lângă piscină servește gustări ușoare și băuturi înviorătoare pe tot parcursul zilei.

Hotelul Marina Vista este la mai puțin de 20 de minute de mers pe jos de morile de vânt ale orașului. De asemenea, pentru a ajunge la castelul din Bodrum, puteți face o plimbare de 1 km în jurul golfului Bodrum. Proprietatea oferă și o parcare gratuită cu 16 locuri.

@booking.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.