Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Multumim pentru sfaturi si booking-ul Disney. Totul a fost impecabil. Recomand Cheyenne- f curat, personal amabil si distanta de parc de 3 minute cu shuttle. Recomand cumpararea transferului spre hotel versus tren sau alte mijloace. Vom folosi serviciile tale si in viitor. Ms pt indrumare.”

Oana Cimpeanu

Bucuresti
Vacanta a fost faina, toate bune in privinta hotelului, partenerilor de turism, vremea a fost foarte buna, plaja curata si apa foarte lina. As recomanda aceasta locatie pentru familii cu copii (Mythos Palace Creta Chania) (fyi, hotelul va fi renovat pe perioada iernii, am experimentat una dintre camerele pilot: impresia este una foarte placuta). Multumim pentru recomandare, pastram legatura!

Mădălina Băcanu

Bucuresti
A fost excelent in Sri Lanka! Chiar am simțit ca am trecut la un alt nivel ! Mulțumim mult pentru cel mai bun concediu!

Regep Cetin

Bucuresti
Inca de la planificarea primei vacante , am fost foarte incantata de atentia tuturor detaliilor , informatiile oferite , descoperirea nevoilor mele , selectarea ofertei potrivite si legatura continua din momentul planificarii pana la terminarea vacantei si dupa revenirea in tara intrebandu-ma despre cum a fost vacanta .

Raluca Tănase

Romania
Vreau doar sa iti multumesc pentru ca ai avut grija si de data aceasta ca mini-vacanta noastra la Roma sa fie una de top. Ne-am simtit foarte bine , hotelul este foarte ok, foarte bine pozitionat , curat , mancarea buna. Ne-am relaxat , ne-am plimbat , ne-am incantat sufletele de frumusetea locului si de preparatele delicioase.

Alina Barbar

Bucuresti