Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Australia

Prezentare Australia

Itinerariu: Melbourne Queenstown, Auckland, Rotorua, Waitomo, Auckland, Sidney, Cairns Australia este un continent de minuni naturale. Este singura țară care ocupă teritoriul unui întreg continent, fiind cel mai vast stat din Oceania. Australia este cea de-a șasea tară din lume ca suprafață, iar pe lângă teritoriul continental, ea mai cuprinde insule, dintre care cea mai mare este Tasmania. Australia este o federație și o monarhie constituțională parlamentară și este cel mai mic și mai uscat continent. Găzduiește mii de parcuri și rezervații naturale, dar și 13 situri recunoscute internați...

Citeste mai mult

Prezentare Australia


Rezervă un circuit cu avionul în Australia și Noua Zeelandă! Itinerariu: Melbourne Queenstown, Auckland, Rotorua, Waitomo, Auckland, Sidney, Cairns Australia este un continent de minuni naturale. Este singura țară care ocupă teritoriul unui întreg continent, fiind cel mai vast stat din Oceania. Australia este cea de-a șasea tară din lume ca suprafață, iar pe lângă teritoriul continental, ea mai cuprinde insule, dintre care cea mai mare este Tasmania. Australia este o federație și o monarhie constituțională parlamentară și este cel mai mic și mai uscat continent. Găzduiește mii de parcuri și rezervații naturale, dar și 13 situri recunoscute internațional, între care se numără Marea Bariera de Corali. Noua Zeelandă - în afara faptului că reprezintă un paradis natural, este și o combinație fascinanta de culturi, orașele sale fiind ridicate în spiritul moștenirii britanice, iar societatea, modelată de istoria maori.

Pentru perioada cautata, nu mai sunt locuri disponibile. Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!